Wil jij graag meer grip op je financiën? Maak je je zorgen en ben je het overzicht kwijt? Het beheren van financiën kan stressvol en complex zijn. Wij werpen een ervaren, objectieve en onpartijdige blik op jouw persoonlijke situatie en bieden financieel advies op maat.

Neem vandaag nog contact op met onze budgetbeheerder of lees meer over wat Budgetbeheer inhoudt.

Budgetbeheer Amsterdam

Wat doet Best Budget Beheer voor jou?

Je bent niet alleen als je geldzorgen hebt. 1 op de 5 huishoudens in Nederland kampt met financiële problemen. Vaak zijn deze problemen het gevolg van piekeren over geld, het verlies van overzicht en zelfs loonbeslag. Voelt het alsof je verstrikt bent geraakt in de schulden en kun je geen uitweg vinden?

Met Best Budget Beheer kun je gerust ademhalen en je geldzorgen vergeten. Wij staan klaar om je te ondersteunen op jouw weg naar financiële stabiliteit. 

Een budgetbeheerder is een professional die helpt bij het beheren van iemands financiën. Het doel van budgetbeheer is om ervoor te zorgen dat iemand zijn rekeningen op tijd betaalt, schulden aflost en geld bespaart voor de toekomst. Om dit te bereiken, voert een budgetbeheerder verschillende taken uit. Een van de belangrijkste taken van een budgetbeheerder is het opstellen van een budgetplan. Dit plan wordt opgesteld op basis van iemands inkomen, uitgaven en financiële doelstellingen. Het budgetplan helpt om het geld op een verantwoorde manier te beheren en om ervoor te zorgen dat er voldoende geld beschikbaar is om alle rekeningen op tijd te betalen.

Daarnaast kunnen wij je ook helpen om dit financiële proces beter te begrijpen, zodat je in de toekomst zelf geïnformeerde financiële beslissingen kan nemen.

Budgetbeheer voor jouw situatie

Dak- of Thuisloos

Wij hebben ervaring met dak- en thuislozen. Wij hebben ervaring met het het budgetbeheer van dak- en thuislozen. Het belangrijkste is dat we samen met andere hulpverleners (zoals HVO Querido, Leger des Heils, etc) zo snel mogelijk je leven weer op poten krijgen. Hierbij is budgetbeheer mogelijk.

(EX) Verslaafde

Je hebt of had een verslaving. Daardoor vind je het lastig om overzicht te houden op je financiën. Wij helpen je met budgetbeheer.

Minimum inkomen

Je probeert rond te komen met een inkomen (uitkering) rond minimum niveau en hebt hulp nodig met jouw budgetbeheer.

Ondernemer / ZZP

Je bedrijf is je leven: Je bent goed in je vak. Maar de belastingen en boekhouding... Daar heb je eigenlijk geen kaas van gegeten. Wij helpen je als zpp'er met het budgetbeheer.

Budgetbeheer - handen - samen sterk
Vakantiegeld

Voordelen van financiële stabiliteit

Geen zorgen meer over geldproblemen, schulden of financiële onzekerheid! Het geeft je de vrijheid om zelf keuzes te maken en te genieten van ervaringen die jij leuk vindt. Je hoeft niet afhankelijk te zijn van anderen voor financiële steun.

Je kunt makkelijker financiële doelen stellen én bereiken. Of het nu gaat om het kopen van een huis, eindelijk die mooie reis maken, zorgeloos met pensioen gaan en/of studeren. Je hebt de middelen om deze doelen na te streven. Ook creëert het een financieel vangnet voor onverwachte noodsituaties, zoals medische kosten of autopech. Daarnaast zal het bijdragen aan gezondere en gelukkigere relaties met je partner, familie en vrienden.

Bij budget beheer neemt de budgetbeheerder jouw inkomsten over.
Hier worden jouw vaste lasten van betaald.

Zoals huur, gas, water, licht etc.

Ook krijg je leefgeld. Dit wordt wekelijks, tweewekelijks, vierwekelijks of maandelijks aan jou overgemaakt.

Van dit leefgeld kun je boodschappen doen.

De rekening waarop jouw inkomsten worden gestort, daar kun je zelf niet bij.

Dit doen we om te voorkomen dat er nieuwe schulden ontstaan.

Van het geld dat overblijft na de vaste lasten, worden je schulden betaald.

Jij krijgt inlogcodes voor jouw online dossier.
Zo kun je altijd zien hoeveel schulden er zijn afbetaald. Ook kun je documenten uploaden die Best Budget Beheer nodig heeft.

Hartstikke handig!

Lees ook: 

Wat is het verschil tussen Budgetcoaching en budgetbeheer

Wat is het verschil tussen bewindvoerder en budgetbeheer

Wanneer je vanwege je gezondheid niet zelf meer je financiële administratie kan regelen

Wanneer je het overzicht kwijt bent van wat er binnenkomt (inkomsten) en wat er uit gaat (uitgaven)

Wanneer je niet weet of je recht hebt op aanvullingen of misschien ergens kunt besparen

Wanneer je betalingsachterstanden hebt, of zelfs schulden hebt

Wanneer je 18 jaar of ouder bent.

Wanneer je in het werkgebied (*) van Best Budget Beheer woont.

Dán is budgetbeheer iets voor jou.

(*): Uitzonderingen in overleg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *